Start Wieringerwaardse Kliederkerk

WIERINGERWAARD – In de Santenkraam vindt zondag 24 juli een geboorte plaats. De Wieringerwaardse Kliederkerk gaat van start. Jong en oud steken samen de handen uit de mouwen om een thema uit te beelden. Het thema is ‘Varen en vissen’ en daarvoor kiest elke deelnemer een of meer mini-workshops. Wat je maar leuk vindt om te doen!
Het thema wordt dan goed zichtbaar en voelbaar. Zo bezig zijn is beregezellig, verrassend en inspirerend. De organisatoren hopen op de komst van gezinnen, opa’s en oma’s, buren, singles, tieners enzovoorts. Van de jongste tot de oudste, iedereen is welkom. Na een uurtje creativiteit bekijkt men samen wat er gemaakt is en luisteren naar een bijbelverhaal gelinkt aan het thema. Er is een gebed en natuurlijk wordt er gezongen. Daarna is er tijd voor samen eten met een lekker toetje (dieetwensen tijdig doorgeven). Samen eten schept een band. Ontmoet nieuwe vrienden of doe eens wat met een ander gezin. Het kan allemaal.
Kliederkerk duurt twee uur, op zondagmiddag van vier tot zes uur. Er is twee keer kliederkerk in de vakantietijd en daarna elke eerste zondag van de maand. Het is de bedoeling dat minstens één (groot)ouder meekomt met een kind. Data: 24 juli, 7 augustus (ZomerKliederkerk met BBQ), 4 september, 2 oktober, 6 november, 4 december.
De organisatie is in handen van een groepje inwoners van Wieringerwaard. Contact adres: Mieke Dijkema, 0224-227 527. Zij vertrouwen er op dat de onkosten via een pot voor een vrijwillige bijdrage gedekt zullen worden. Kliederkerk is in de Santenkraam in Wieringerwaard, Kwartellaan 2. Kijk en Like facebook: Kliederkerk Wieringerwaard.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs