2°C | Amsterdam

Start Wieringerwaardse Kliederkerk

WIERINGERWAARD – In de Santenkraam vindt zondag 24 juli een geboorte plaats. De Wieringerwaardse Kliederkerk gaat van start. Jong en oud steken samen de handen uit de mouwen om een thema uit te beelden. Het thema is ‘Varen en vissen’ en daarvoor kiest elke deelnemer een of meer mini-workshops. Wat je maar leuk vindt om te doen!
Het thema wordt dan goed zichtbaar en voelbaar. Zo bezig zijn is beregezellig, verrassend en inspirerend. De organisatoren hopen op de komst van gezinnen, opa’s en oma’s, buren, singles, tieners enzovoorts. Van de jongste tot de oudste, iedereen is welkom. Na een uurtje creativiteit bekijkt men samen wat er gemaakt is en luisteren naar een bijbelverhaal gelinkt aan het thema. Er is een gebed en natuurlijk wordt er gezongen. Daarna is er tijd voor samen eten met een lekker toetje (dieetwensen tijdig doorgeven). Samen eten schept een band. Ontmoet nieuwe vrienden of doe eens wat met een ander gezin. Het kan allemaal.
Kliederkerk duurt twee uur, op zondagmiddag van vier tot zes uur. Er is twee keer kliederkerk in de vakantietijd en daarna elke eerste zondag van de maand. Het is de bedoeling dat minstens één (groot)ouder meekomt met een kind. Data: 24 juli, 7 augustus (ZomerKliederkerk met BBQ), 4 september, 2 oktober, 6 november, 4 december.
De organisatie is in handen van een groepje inwoners van Wieringerwaard. Contact adres: Mieke Dijkema, 0224-227 527. Zij vertrouwen er op dat de onkosten via een pot voor een vrijwillige bijdrage gedekt zullen worden. Kliederkerk is in de Santenkraam in Wieringerwaard, Kwartellaan 2. Kijk en Like facebook: Kliederkerk Wieringerwaard.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.