Steenwerpen trekt 250 deelnemers en ‘heel’ veel toeschouwers.


’t VELD – Het “Steenwerpen Open” tijdens de Pinksterfeesten in ‘t Veld is wederom succes vol verlopen en heeft weer duidelijk bewezen dat het een vast onderdeel is geworden in het programma van de Pinksterkermis. In samenwerking met café de Vriendschap en café de Uitdaging wordt het “Steenwerpen Open” voor het 4e jaar georganiseerd.
Er deden weer een record aantal deelnemers mee aan dit nog steeds aan populariteit toenemende vermakelijkheidsspel. Deze editie hadden zich  50 teams aangemeld, een record aantal van 250 deelnemers waren op komen dagen om er weer een bijzonder aantrekkelijk schouwspel van te maken.
Onder uitstekende weersomstandigheden en een groot aantal enthousiaste belangstellenden werd er ook dit jaar op 8 banen gestreden. Zowel voor café De Vriendschap als voor café De Uitdaging werd op 4 banen vol overgave door ieder team gestreden voor eer en glorie en voor een goede en zo hoog mogelijke klassering .
Het spektakel kon onder een heerlijk zonnetje worden afgewerkt, waar de  organisatie nagenoeg vlekkeloos en zonder wanklanken verliep. Buiten voor café de Uitdaging zorgde de Band The Cats Aglow  ook dit jaar voor knotsgezellige Live Muziek wat weer een schot in de roos bleek te zijn . 
De finale van het Steenwerpen bestaande uit de acht best presterende teams werd op de banen voor café De Vriendschap afgewerkt. Het werd ook deze keer weer een zinderende onvoorspelbare en bijzonder spectaculaire finale.
Winnaar werd het 5 man tellende team, Team 3 met een voortreffelijke score van 41 punten de terechte winnaar. Als tweede eindigde het TEAM van Leo Koopman met een score van 37 punten waar Johan Burgers de hoogste score van 14 punten in de beslissende finalereeks neerzette.
Derde met 1 puntje minder werd het Team van The Greenery met een score van 36 punten.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs