2°C | Amsterdam

Stichting Aangepaste Sportbeoefening start vanaf september weer op!

WIERINGERWERF – Na anderhalf jaar start de Stichting Aangepaste Sportbeoefening (S.A.S.) vanaf zaterdag 4 september weer met zwemmen in extra verwarmd water in zwembad De Terp in Wieringerwerf. Deze zwemactiviteit is bedoeld voor zowel volwassenen als kinderen met een beperking en/of aandoening. Dit kan variëren van rugklachten tot ernstige aandoeningen, die leiden tot een handicap. De deelnemers kunnen op eigen gelegenheid zwemmen, deelnemen aan groepsoefeningen of individueel oefenen onder begeleiding. Men hoeft niet te kunnen zwemmen om mee te doen.

Het doel van het zwemmen in extra verwarmd water (30 graden) is vermindering van klachten als pijn en bewegingsbeperkingen en tevens verbeteren van lichaamsfuncties en de algehele conditie. In het zwembad kan gebruik worden gemaakt van een rolstoellift. Er zijn douchestoelen aanwezig, wandbeugels voor in de douche, aangepast zwemmateriaal en een aangepaste kleedruimte.

Elke zaterdagochtend van 8.30 uur tot 9.45 uur wordt er gezwommen in zwembad De Terp aan de Badweg 1 in Wieringerwerf. Om 9.00 uur worden er oefeningen gegeven waar u vrijwillig aan kunt deelnemen. Ook zijn ouders met jonge kinderen vanaf de leeftijd van 6 maanden tot 6 jaar (of waarvan het jongere broertje of zusje jonger is dan 6 jaar) welkom in het peuterbad.

S.A.S. houdt natuurlijk wel de regels volgens het RIVM. Kom dus niet als je de bekende klachten hebt en houdt rekening met elkaar.

Kijk voor meer informatie, kosten, datums op de website www.saswieringermeer.nl of neem contact op met Ellen Termeer 0227-602242.

Foto aangeleverd

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.