2°C | Amsterdam

Stratenmakers Jordi en Marco ten Brinke uit Hippolytushoef op bezoek bij de Koning

HIPPOLYTUSHOEF – Stratenmakers Jordi en Marco ten Brinke uit Hippolytushoef mochten vandaag op paleis Noordeinde lunchen met de koning en de koningin. Ze kregen de uitnodiging omdat ze dit jaar (opnieuw) Nederlands kampioen in hun vak zijn geworden.
“Ja, het is toch wel even spannend”, zegt Marco vanmorgen in de kantine van het bedrijf waar hij voor werkt. “Je weet niet wat er precies gaat gebeuren vanmiddag, dus we zien wel.” Vader en moeder zijn apetrots op de jongens. Dit gebeurt je ook niet elke dag.
“Ik heb geen pak aan”, vertelt Jordi. “Er is geen dresscode en ik heb een hekel aan pakken.” Maar de mannen zien er keurig uit en stappen in hun bus richting Den Haag.

Davy Klaassen

Ze worden om twaalf uur verwacht in het paleis in Den Haag en zijn ruim op tijd. Marco heeft ook nog een extra missie. Naast de broers zijn er nog 25 mensen uitgenodigd waaronder Ajaxied Davy Klaassen. “Ik wil een handtekening losritselen voor het zoontje van een vriendin van mij.” In de bus ligt een klein shirt klaar waar de krabbel op moet komen.
Na twee uur staan de mannen weer buiten. Jordi heeft aan tafel gezeten met Koningin Maxima, Marco met Koning Willem-Alexander. “We hebben heel gezellig gepraat”, zegt Jordi. “Ik heb het met Willem over mijn vak gehad. Ze zijn erg geinteresseerd”, vult Marco aan. “Het zijn hele leuke mensen.”
Bij het naar buiten gaan weten ze Davy Klaassen te strikken voor een handtekening. De broers gaan dan ook dubbel tevreden weer naar huis.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.