Swingend begin met Join’s Meeting Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Popkoor Join’s Meeting uit de Wieringermeer geeft zaterdag 30 januari om 20.15 uur haar eerste optreden van dit jaar in de Cultuurschuur aan Loggersplein 1 in Wieringerwerf.
Het concert onder de naam ‘Swingend begin 2016’ heeft plaats in de theaterzaal van de cultuurschuur. Het wordt een concert in een ongedwongen sfeer. In de zaal staan diverse statafels en tijdens het optreden is de bar open. Voor diegene die niet kunnen of willen staan zijn ook stoelen beschikbaar op het balkon.
Kaarten à € 5,- zijn te reserveren via: info@joinsmeeting.nl of te koop aan de zaal. Kijk voor meer informatie op www.joinsmeeting.nl.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs