2°C | Amsterdam

Swingende kerstklanken bij KVG Wieringermeer.

WIERINGERWERF – De kerstavond met de dames van het Katholiek Vrouwengilde en een groepje gasten begon ingetogen met een korte gebedsdienst o.l.v. de pastor van de R.K. Parochie; Ignas Tilma.
Het thema ”Hoop doet leven” was na alle gebeurtenissen in de wereld, maar ook dichtbij onder de eigen leden, actueler dan ooit. “De hoop verliezen is zicht op leven verliezen” aldus de pastor , “een mens moet hoop hebben, uitzicht op toekomst. En precies dat heeft het kerstkind gebracht”.
De dienst, voorbereid door eigen leden en muzikaal ondersteund door Jocelyn Bruin- Reijers, maakte indruk op de bijna zestig dames in de Maaier.
Na het eten van kerststol en tulband, traden “De Kerstbroers” op; Hans en Kees Wagemaker.
Hun kerstverhaal speelde zich in de hedendaagse tijd af met problemen waar iedereen mee te maken kan krijgen, maar een parallel met de tijd van 2016 jaar geleden was duidelijk te leggen. De teksten werden met nummers uit het repertoire van Boudewijn de Groot, de Dijk, Ramses Shaffy, Het Goede Doel en vele anderen onderstreept. Dit gaf een heel eigen sfeer aan het aloude kerstverhaal met zijn doorgaans traditionele muziek.
Een feestje voor de liefhebbers en goed voor een brede glimlach bij het heffen van het glas om te proosten op het kerstfeest, het nieuwe jaar en het leven!

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.