TAV80 geeft voor de tiende keer een trimclinic

’t Veld – Trim- en Atletiekvereniging ‘t Veld (TAV80) houdt voor de tiende keer een trimclinic om startende trimmers over de drempel te helpen. In vijf avonden maken beginnende hardlopers kennis met de loopsport.
Lopen is gezond en geeft voldoening maar dan wel op een gezonde en verantwoorde manier. Wanneer loop je goed en ontspannen en hoe moet je jezelf voorbereiden? Iedereen kent wel de pogingen om te beginnen met trimmen en dan te constateren dat het erg tegen valt om vol te houden en er van te genieten. Door verantwoord te beginnen met lopen onder deskundige leiding zul je merken dat het ook leuk en gezellig kan zijn. Je krijgt niet alleen meer conditie maar je raakt ook overtollige kilo’s kwijt.
Zo krijgen de deelnemers op een sportieve en gezellige manier een goede basis voor een verantwoorde start. De deelnemers trainen onder leiding van ervaren TAV-trainers de verschillende aspecten van de loopsport, van verantwoorde warming up tot en met praktijk training en advies met betrekking tot kleding en schoeisel. De clinic begint op maandag 4 april van 19.45 tot 20.45 uur.
Kijk voor meer informatie op www.tav80.nl. Inschrijven kan tot 28 maart door een e-mail te sturen naar: tav.80@hotmail.com.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs