2°C | Amsterdam

TAV80 geeft voor de tiende keer een trimclinic

’t Veld – Trim- en Atletiekvereniging ‘t Veld (TAV80) houdt voor de tiende keer een trimclinic om startende trimmers over de drempel te helpen. In vijf avonden maken beginnende hardlopers kennis met de loopsport.
Lopen is gezond en geeft voldoening maar dan wel op een gezonde en verantwoorde manier. Wanneer loop je goed en ontspannen en hoe moet je jezelf voorbereiden? Iedereen kent wel de pogingen om te beginnen met trimmen en dan te constateren dat het erg tegen valt om vol te houden en er van te genieten. Door verantwoord te beginnen met lopen onder deskundige leiding zul je merken dat het ook leuk en gezellig kan zijn. Je krijgt niet alleen meer conditie maar je raakt ook overtollige kilo’s kwijt.
Zo krijgen de deelnemers op een sportieve en gezellige manier een goede basis voor een verantwoorde start. De deelnemers trainen onder leiding van ervaren TAV-trainers de verschillende aspecten van de loopsport, van verantwoorde warming up tot en met praktijk training en advies met betrekking tot kleding en schoeisel. De clinic begint op maandag 4 april van 19.45 tot 20.45 uur.
Kijk voor meer informatie op www.tav80.nl. Inschrijven kan tot 28 maart door een e-mail te sturen naar: [email protected].

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.