TC Winkel organiseert dubbel tennistoernooi

WINKEL – Iedere tennisser in de regio kent het ‘Spreeuwen jeugdtoernooi’ en het ‘Spreeuwentoernooi’ van Tennisclub Winkel. Toernooien die altijd goed bezet zijn en super gezellig. Dit jaar komt daar een nieuw toernooi bij; ‘’t Spreeuwentoernooi dubbels 40’. 
De wens van veel tennisspelers om een toernooi zonder de ‘jonkies’ te spelen gaat daarmee in vervulling. TC Winkel organiseert dit toernooi in week 35, de start is zaterdag 27 augustus en zondag 4 september is de finaledag. Er wordt alleen gespeeld in de dubbelcategorieën Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel in verschillende sterktes volgens het actueel rating systeem. De inschrijving verloopt via toernooi.nl en sluit 15 augustus.
Na het Spreeuwentoernooi hebben 40-plussers nu een kans om eeuwige roem te vergaren en het eerste ‘Spreeuwentoernooi dubbels 40’ te winnen. Alle info is te vinden op toernooi.nl of neem contact op met spreeuwentoernooi40@outlook.com.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs