2°C | Amsterdam

TC Winkel organiseert dubbel tennistoernooi

WINKEL – Iedere tennisser in de regio kent het ‘Spreeuwen jeugdtoernooi’ en het ‘Spreeuwentoernooi’ van Tennisclub Winkel. Toernooien die altijd goed bezet zijn en super gezellig. Dit jaar komt daar een nieuw toernooi bij; ‘’t Spreeuwentoernooi dubbels 40’. 
De wens van veel tennisspelers om een toernooi zonder de ‘jonkies’ te spelen gaat daarmee in vervulling. TC Winkel organiseert dit toernooi in week 35, de start is zaterdag 27 augustus en zondag 4 september is de finaledag. Er wordt alleen gespeeld in de dubbelcategorieën Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel in verschillende sterktes volgens het actueel rating systeem. De inschrijving verloopt via toernooi.nl en sluit 15 augustus.
Na het Spreeuwentoernooi hebben 40-plussers nu een kans om eeuwige roem te vergaren en het eerste ‘Spreeuwentoernooi dubbels 40’ te winnen. Alle info is te vinden op toernooi.nl of neem contact op met [email protected].

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.