Team Industrieweg/Oudelanderweg wint Stratentennistoernooi Middenmeer


MIDDENMEER – Het team Industrieweg / Oudelanderweg is de grote winnaar van het Stratentennistoernooi van Tennis Club Middenmeer. 
Zij wonnen zaterdag in de spannende finale van het team Colijnstraat / Lovinkstraat / Meester Aaldershof met 4-2. 
Met ruim 160 deelnemers en 19 teams werd ook dit jaar weer gestreden om de eer. Het was de hele week gezellig druk op het tennispark. Vrijdagavond kon iedereen lekker barbecueën met live muziek op het terras. De commissie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement. 

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs