Teamleider Recruitment Stichting Babyspullen 09-03-2024

  1. Vacatures Dijk en Waard
  2. Teamleider Recruitment Stichting Babyspullen 09-03-2024

Werken in Hollands Kroon

 

Introductie vacature 

Teamleider Recruitment

Wekelijks krijgen wij voor diverse vrijwilligersfuncties nieuwe aanmeldingen. Onze Recruiters bellen de aanmeldingen na en zorgen dat de vacatures zichtbaar zijn. Voor dit team zijn we nu om zoek naar versterking in de vorm van een teamleider recruitment zodat we gezamenlijk nog meer baby's een eerlijke start kunnen geven. Lijkt het jou leuk om het team te versterken? Lees dan snel verder.

  • Vast
  • Vanuit huis
  • 1 maand geleden geplaatst

Wat ga je doen?

Als teamleider stuur je het Recruitment team aan en zal je het eerste aanspreekpunt zijn voor het team. Het team bestaat in de basis uit 3 recruiters, een recruitment assistent en een recruitment marketeer. Je zorgt ervoor dat de processen worden bewaakt, dat de vacatures zichtbaar zijn en daarnaast pak je evt. een recruitmentproject op ter optimalisatie van recruitmentprocessen, employer branding etc.

Wie zoeken wij?

We zijn opzoek naar iemand met recruitment en leidinggevende ervaring die voor stichting Babyspullen 2 à 4 uur per week vrij kan maken.

Het mooie aan deze rol is, dat je echt kan bouwen aan een vakvolwaardige recruitment afdeling en het verschil kunt maken en zien! Er is meer dan genoeg te doen zoals de invoer van een ATS, het werken aan employer branding, procesoptimalisatie, etc.

Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een eerlijke start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, lever je een maatschappelijke bijdrage en werk je natuurlijk samen met de leukste vrijwilligers.

Wie zijn wij?

Dagelijks worden er gemiddeld 35 baby's in armoede geboren. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babypakketten van en schenkt die via diverse instanties aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard en Utrecht.

Bij de stichting werken ongeveer 380 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, IT, communicatie, evenementen, etc.

Interesse?

Lijkt het je leuk om te helpen in deze rol?

Naast deze vacature hebben wij ook veel andere mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten. Wij nemen dan contact met je op en bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManager Recruitment
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)2 – 4
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieHeerhugowaard, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://stichtingbabyspullen.nl/vacature/teamleider-recruitment/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie hollandskroonactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hollands Kroon en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.