Technisch trainer Luba Uitzendbureau 29-01-2024

 1. Vacatures Dijk en Waard
 2. Technisch trainer Luba Uitzendbureau 29-01-2024

Werken in Hollands Kroon

 

Introductie vacature 

Passie voor techniek? Als Technisch Trainer deel je passie in binnen- en buitenland! Creëer, plan, organiseer en deel je kennis en passie.

Heb jij een passie voor techniek en wil je deze graag overbrengen bij andere mensen binnen en buiten Nederland? Ga als technisch trainer aan de slag op nationaal en internationaal niveau!

Als Technisch Trainer ben je verantwoordelijk voor het creëren, plannen, organiseren en geven van trainingen voor alle machines van je toekomstige werkgever. In deze dynamische rol krijg je te maken met diverse technieken, variërend van elektronica, hydrauliek en dieselaandrijvingen tot de nieuwste EV-technieken voor elektrisch aangedreven machines. Je speelt een cruciale rol in het versterken van de technische kennis en vaardigheden van het personeel en de dealers.

Een greep uit je werkzaamheden bestaat uit het promoten van de opleiding bij dealers, zodat ze op de hoogte zijn van de actuele trainingen en de noodzaak ervan; het delen van kennis tijdens trainingen om de technische bekwaamheid binnen de organisatie te vergroten; het coördineren en borgen van veiligheidsrichtlijnen en -procedures en het vergaren van input van diverse teams en afdelingen uit de organisatielagen om de trainingen te blijven optimaliseren aan de veranderende behoeften van onze klanten en technologische ontwikkelingen.

Je werkt nauw samen met het sales- en aftersalesteam om bij te dragen aan de groei op zowel binnenlandse als internationale markten. Daarnaast werk je samen met de trainers van de vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk om kennis en ervaring te delen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van de Academy, die jouw aanspreekpunt zal zijn. Alle specifieke kennis die je nodig hebt wordt aan je gegeven door je toekomstige werkgever, je hoeft het dus niet al te bezitten. Pak jij deze kans om jezelf op technisch gebied sterk te ontwikkelen?

Over opdrachtgever:

Jouw toekomstige werkgever is de producent- verkoop- en serviceorganisatie (dealer) van machines. Met zo’n 200 collega’s is de ambitie om de klantverwachting dagelijks te overtreffen. Dit wordt gedaan door te luisteren, mee te denken, creativiteit te tonen en de handen uit de mouwen te steken. Op deze manier levert dit bedrijf haar bijdrage aan schone straten en een schone leefomgeving voor een ieder.

Eisen:

 • Je hebt een passie voor techniek en dit wil je overbrengen naar andere;
 • Je hebt een technische achtergrond in werkverleden en (of) opleiding;
 • Je wilt trainingen geven en naar andere landen reizen.

Wat wij bieden:

 • De mogelijkheid om direct op contract te komen;
 • Een bruto-maandsalaris tussen € 3600 en € 5000;
 • Je bouwt 8% vakantiebijslag op;
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer;
 • Je bent 20% van de tijd operationeel op internationaal niveau (dit gaat om korte trips);
 • Je krijgt een telefoon en laptop van de zaak;

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]3600 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensalkmaar@luba.nl , 31715140341 https://www.luba.nl/vacature/techniek/technisch-trainer-in-alkmaar?utm_campaign=google_jobs_apply&utm_source=google_jobs_apply&utm_medium=organic
Type contractVast
BrancheTechniek, Automotive
LocatieAlkmaar, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.luba.nl/vacature/techniek/technisch-trainer-in-alkmaar?utm_campaign=google_jobs_apply&utm_source=google_jobs_apply&utm_medium=organic

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie hollandskroonactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hollands Kroon en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.