Terrassen mogen straks open van 06.00 tot 20.00 uur

HOLLANDS KROON – Dat is 1 van de versoepelingen waar premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge vanavond tijdens de persconferentie mee gaan komen. Daarnaast mogen gaan de scholen na Pinksteren weer volledig open. Dit is wel allemaal onder de voorwaarden dat de huidige daling doorzet. 

Andere mogelijke versoepelingen zijn de openstelling van musea en sportscholen en mogen straks ook de pretparken en zwembaden weer open.. In juni volgen dan als de daling verder doorzet nog verdere versoepelingen, het kabinet denkt dan dat de horeca ook de deuren weer mogen openen en in de horecagelegenheid klanten ontvangen.

Wel zal alles nog onder strenge voorwaarden zijn.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs