Terughaalactie Aldi: de filet Americain kan salmonella bevatten

HOLLANDS KROON – Het gaat om de filet americain met als houdbaarheidsdatum 13 juli, omdat in één verpakking van 150 gram van Compaxo de salmonellabacterie is gevonden. Maar uit voorzorg is klanten gevraagd het gekochte product naar de winkel terug te brengen. Het aankoopbedrag wordt dan terugbetaald.
In de Filet Americain smaakvariant “Peper” van de firma Compaxo B.V. is de Salmonella bacterie aangetroffen in één product. Uit voorzorg verzoeken wij u om deze smaak te retourneren. Deze Salmonella bacterie kan bij consumptie gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs