Terughaalactie: Deen Boomstammen

HOORN – DEEN Supermarkten roept uit voorzorg met onmiddellijke ingang het volgende artikel terug: DEEN boomstammen 2 stuks met houdbaarheidsdatum tot en met 03-08-2016. Tijdens de kwaliteitscontrole is gebleken dat dit product salmonella kan bevatten. Klanten wordt geadviseerd dit product niet te consumeren.
Tijdens de kwaliteitscontrole is gebleken dat dit product salmonella kan bevatten. Klanten die het bovenstaand product hebben gekocht wordt geadviseerd dit product niet te consumeren en deze terug te brengen naar de winkel, u krijgt het aankoopbedrag terug.
Voor nadere inlichtingen kunnen consumenten contact opnemen met de klantenservice van DEEN Supermarkten (0229-252100).
 

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs