2°C | Amsterdam

Terughaalactie Noma traphekje, gevaar voor ophanging kinderen

HOLLANDS KROON – Een onderzoek naar de veiligheid van dit veiligheidshek door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) heeft Meubleplus doen besluiten om de verkoop van genoemd artikel te stoppen. Tijdens het onderzoek is gebleken dat zowel aan de zijkant als aan de onderzijde van het veiligheidshekje openingen aanwezig waren waardoor er een gevaar bestaat dat een kind er doorheen- of onderdoor kan klimmen, met de kans op ophanging aangezien het hoofd niet door de opening kan.
Indien u in bezit bent van het hierboven afgebeelde artikel in de kleur naturel hout, wit hout of grijs hout, met productiecode 062015 en productiecode 30042016, verzoekt Meubleplus BV.  u om het gebruik van dit artikel onmiddellijk te stoppen. Meubleplus BV. verzoekt u het veiligheidshek te retourneren naar het filiaal waar u dit artikel heeft gekocht. U ontvangt dan een vervangend product of u kunt het aankoopbedrag retour krijgen.
Artikel: Noma extending wooden gate welke is verkocht van 12 februari 2016 tot 26 juli 2016 Product code: 062015 en 30042016 (deze kunt u vinden aan de onderkant van het hekje)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.