Terugroepactie Aldi: gerookte regenboogforel..

Hollands Kroon – Supermarktketen Aldi roept gerookte regenboogforel 125 gram terug, omdat daarin de listeriabacterie is aangetroffen. De winkel vraagt klanten de gerookte regenboogforel in de smaken naturel, peper en knoflook niet op te eten, maar terug te brengen naar een Aldiwinkel.
In de Gerookte Regenboogforel van de firma H. van Wijnen B.V. is de listeria bacterie aangetroffen. Uit voorzorg verzoeken wij u om de smaken naturel, peper en knoflook te retourneren. Deze listeria bacterie kan bij bepaalde hoeveelheden gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Wij vragen u dit artikel niet te eten en, al dan niet aangebroken, in één van onze winkels te retourneren. U krijgt vanzelfsprekend het aankoopbedrag terug.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs