2°C | Amsterdam

Terugroepactie Deen: Gevaarlijk rundvlees, “EET dit niet”

HOLLANDS KROON – Klanten van Deen die magere kalfslappen, kalfsoester en kalfsschnitzel met houdbaarheidsdatum tot en met 13 mei 2016 hebben gekocht, worden verzocht die niet op te eten, maar naar de winkel terug te brengen.
Volgens Deen “voldoen de producten niet aan de bacteriologische eisen, waardoor ze schadelijk kunnen zijn voor de volksgezondheid”, zo meldt de supermarkt op Facebook.
Mensen die deze vleesproducten hebben gekocht, kunnen ze terugbrengen naar de winkel en krijgen hun geld terug. De supermarkt adviseert mensen vooral niet van het vlees te eten. 
Voor vragen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Deen supermarkten via 0229-252100. 

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk
Een persoonlijke lening is een soort lening die aan een persoon voor persoonlijk gebruik wordt verstrekt. Deze soort lening kan voor allerlei doeleinden gebruikt

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.