Terugroepactie Deen: Gevaarlijk rundvlees, “EET dit niet”

HOLLANDS KROON – Klanten van Deen die magere kalfslappen, kalfsoester en kalfsschnitzel met houdbaarheidsdatum tot en met 13 mei 2016 hebben gekocht, worden verzocht die niet op te eten, maar naar de winkel terug te brengen.
Volgens Deen “voldoen de producten niet aan de bacteriologische eisen, waardoor ze schadelijk kunnen zijn voor de volksgezondheid”, zo meldt de supermarkt op Facebook.
Mensen die deze vleesproducten hebben gekocht, kunnen ze terugbrengen naar de winkel en krijgen hun geld terug. De supermarkt adviseert mensen vooral niet van het vlees te eten. 
Voor vragen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Deen supermarkten via 0229-252100. 

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs