2°C | Amsterdam

Terugroepactie Ikea – opbergsysteem Elvarli

HOLLANDS KROON – IKEA verzoekt klanten die een ELVARLI steun hebben gekocht deze te demonteren en terug te brengen naar een IKEA woonwarenhuis. De steun is een onderdeel van het open opbergsysteem ELVARLI.
IKEA roept de ELVARLI steun terug omdat er een risico bestaat dat het plankensysteem losraakt en omvalt. Een inzetstuk is niet correct aangebracht waardoor het moeilijk of onmogelijk is de steun goed vast te zetten tussen vloer en plafond.
IKEA heeft geen klachten of meldingen van klanten gekregen dat er personen gewond zijn geraakt en beoordeelt het risico als laag. De gevolgen van een eventueel ongeval kunnen echter ernstig zijn.
IKEA roept de steunen daarom uit voorzorg terug en betaalt het aankoopbedrag volledig terug. Uiteraard kunnen klanten desgewenst het hele opbergsysteem terugbrengen. De ELVARLI steun kan naar elk IKEA woonwarenhuis worden teruggebracht voor een volledige terugbetaling. Voor terugbetaling is geen aankoopbewijs (kassabon) nodig.
Op IKEA.nl staan de montage-instructies vermeld. Onze excuses voor eventuele ongemakken. Voor meer informatie kan je contact opnemen via het gratis telefoonnummer 0800-453 2649

Related Articles

Zoek je een heerlijk nieuw recept om te proberen? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte voor je. Dit droprecept zal je smaakpapillen
Schiphol is een van de drukste luchthavens van Europa, en het vinden van een parkeerplek kan moeilijk zijn. Dat is waar valet parking van

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.