Terugroepactie Ikea plafondlamp, de glazenkap kan losraken

Hollands Kroon – Wie bij woonwarenhuis IKEA een plafondlamp van de merken HYBY, LOCK of RINNA heeft gekocht, wordt geadviseerd die terug te brengen. De kans bestaat dat de glazen lampenkamp loslaat en valt.

Het bedrijf heeft inmiddels meerdere meldingen van het probleem binnengekregen. Dit heeft in enkele gevallen geleid tot lichte verwondingen. IKEA heeft daarom besloten vandaag de terugroepactie te starten.
Tien landen
De plafondlampen van LOCK en HYBY waren van 2002 tot 2012 te koop in alle landen waar IKEA actief is. De lamp van RINNA werd sinds 2010 verkocht in tien landen. Nederland hoort daarbij. De in Nederland verkochte lampen hadden de artikelnummers 901.964.32 (HYBY), 000.556.91 (LOCK) en 002.513.19 (RINNA).
De lampen kunnen worden teruggebracht naar alle winkels van IKEA. Klanten krijgen het aankoopbedrag terug en hoeven geen aankoopbewijs te laten zien.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs