Terugroepactie Lidl: Royal Mix Alesto, deze kan pinda’s en cashewnoten bevatten

REGIO – Lidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product:  “Royal Mix” van het merk “ Alesto”. Het product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland. Deze veiligheidswaarschuwing geldt uitsluitend voor het product “Royal Mix” van het merk “Alesto” met houdbaarheidsdatum 14-12-2021 en streepjescode 20353025. 

Door een productiefout is een deel van de verpakkingen “Royal Mix” gevuld met studentenhaver. Hierdoor staat niet op het etiket vermeld dat het product pinda’s en cashewnoten bevat. 

Klanten die een allergie hebben voor pinda’s of cashewnoten worden dringend verzocht dit product niet te consumeren, maar terug te brengen naar de winkel. Het volledige aankoopbedrag wordt vergoed.

De producten die verkeerd zijn gevuld zijn inmiddels uit de betreffende winkels verwijderd. Winkels waar de zakken “Royal Mix”, met houdbaarheidsdatum 14-12-2021, op dit moment verkrijgbaar zijn bevatten de inhoud die op de verpakking staat.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs