2°C | Amsterdam

Terugroepactie Lidl: Royal Mix Alesto, deze kan pinda’s en cashewnoten bevatten

REGIO – Lidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product:  “Royal Mix” van het merk “ Alesto”. Het product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland. Deze veiligheidswaarschuwing geldt uitsluitend voor het product “Royal Mix” van het merk “Alesto” met houdbaarheidsdatum 14-12-2021 en streepjescode 20353025. 

Door een productiefout is een deel van de verpakkingen “Royal Mix” gevuld met studentenhaver. Hierdoor staat niet op het etiket vermeld dat het product pinda’s en cashewnoten bevat. 

Klanten die een allergie hebben voor pinda’s of cashewnoten worden dringend verzocht dit product niet te consumeren, maar terug te brengen naar de winkel. Het volledige aankoopbedrag wordt vergoed.

De producten die verkeerd zijn gevuld zijn inmiddels uit de betreffende winkels verwijderd. Winkels waar de zakken “Royal Mix”, met houdbaarheidsdatum 14-12-2021, op dit moment verkrijgbaar zijn bevatten de inhoud die op de verpakking staat.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.