Terugroepactie – SRAM voor ZIPP snelspanners

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – SRAM heeft, in samenwerking met de CPSC, een terugroepactie geïnitieerd voor Zipp snelspanners. De snelspanners bieden mogelijk onvoldoende klemkracht in de gesloten positie waardoor er een gevaar voor ongevallen en/of schade kan ontstaan. Tot op heden zijn er geen meldingen van ongevallen of verwondingen bekend.
Wereldwijd werden er tussen maart 2015 en 15 december 2015, 18.530 snelspanners verkocht in titanium en staal. Op de snelspanners staat geen code of serienummer; echter, kunnen de betroffen snelspanners worden geïdentificeerd door de vorm van de hendel zoals hieronder wordt weergegeven.
Zipp’s nieuwe snelspanners, die de consument zal ontvangen als vervanging, bevatten ofwel een ‘c’ of een datumcode op de achterkant van de hendel (zie onderstaande afbeeldingen).
afbeelding
Consumenten worden geadviseerd de teruggeroepen Zipp snelspanners niet langer te gebruiken, en contact op te nemen met SRAM of een plaatselijke dealer voor een gratis vervanging. Consumenten worden aangeraden om hun plaatselijke SRAM en Zipp dealer te bezoeken of bezoek www.sram.com of www.zipp.com en klik op ‘Recall Information’ bovenaan de pagina.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category