Terugroepactie – SRAM voor ZIPP snelspanners

Hollands Kroon – SRAM heeft, in samenwerking met de CPSC, een terugroepactie geïnitieerd voor Zipp snelspanners. De snelspanners bieden mogelijk onvoldoende klemkracht in de gesloten positie waardoor er een gevaar voor ongevallen en/of schade kan ontstaan. Tot op heden zijn er geen meldingen van ongevallen of verwondingen bekend.
Wereldwijd werden er tussen maart 2015 en 15 december 2015, 18.530 snelspanners verkocht in titanium en staal. Op de snelspanners staat geen code of serienummer; echter, kunnen de betroffen snelspanners worden geïdentificeerd door de vorm van de hendel zoals hieronder wordt weergegeven.
Zipp’s nieuwe snelspanners, die de consument zal ontvangen als vervanging, bevatten ofwel een ‘c’ of een datumcode op de achterkant van de hendel (zie onderstaande afbeeldingen).
afbeelding
Consumenten worden geadviseerd de teruggeroepen Zipp snelspanners niet langer te gebruiken, en contact op te nemen met SRAM of een plaatselijke dealer voor een gratis vervanging. Consumenten worden aangeraden om hun plaatselijke SRAM en Zipp dealer te bezoeken of bezoek www.sram.com of www.zipp.com en klik op ‘Recall Information’ bovenaan de pagina.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs