2°C | Amsterdam

Terugroepactie – SRAM voor ZIPP snelspanners

Hollands Kroon – SRAM heeft, in samenwerking met de CPSC, een terugroepactie geïnitieerd voor Zipp snelspanners. De snelspanners bieden mogelijk onvoldoende klemkracht in de gesloten positie waardoor er een gevaar voor ongevallen en/of schade kan ontstaan. Tot op heden zijn er geen meldingen van ongevallen of verwondingen bekend.
Wereldwijd werden er tussen maart 2015 en 15 december 2015, 18.530 snelspanners verkocht in titanium en staal. Op de snelspanners staat geen code of serienummer; echter, kunnen de betroffen snelspanners worden geïdentificeerd door de vorm van de hendel zoals hieronder wordt weergegeven.
Zipp’s nieuwe snelspanners, die de consument zal ontvangen als vervanging, bevatten ofwel een ‘c’ of een datumcode op de achterkant van de hendel (zie onderstaande afbeeldingen).
afbeelding
Consumenten worden geadviseerd de teruggeroepen Zipp snelspanners niet langer te gebruiken, en contact op te nemen met SRAM of een plaatselijke dealer voor een gratis vervanging. Consumenten worden aangeraden om hun plaatselijke SRAM en Zipp dealer te bezoeken of bezoek www.sram.com of www.zipp.com en klik op ‘Recall Information’ bovenaan de pagina.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.