Texel in schok door zedenzaak gymleraar

 

Texel – Burgemeester Michiel Uitdehaag van Texel roept de eilandbewoners op de rust te bewaren. Dit doet hij naar aanleiding van de ontuchtzaak met een gymleraar op de Jac P. Thijsseschool.

“Ik begrijp dat deze kwestie emoties oproept, dit gaat niemand in zijn koude kleren zitten”, aldus de burgervader in een verklaring. “In het belang van het onderzoek en de direct betrokken kinderen, ouders en vakleerkracht vraag ik mensen de rust te bewaren.”
De gymleraar is sinds afgelopen donderdag geschorst, nadat ouders bij de schoolleiding hadden gemeld dat hun kind vreemd gedrag vertoonde. Bij de politie is melding gedaan van ‘mogelijk ongewenst gedrag richting kinderen’meldt RTVNH.
Onderzoek
De zedenpolitie doet onderzoek naar de zaak. “Het onderzoek naar de feiten en omstandigheden moet uitwijzen of er sprake is van grensoverschrijdend gedrag”, aldus Uitdehaag. Vanwege de privacy van de betrokken leerlingen en de docent worden er verder geen mededelingen gedaan over de inhoud van deze zaak, luidt de verklaring.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs