2°C | Amsterdam

Texel in schok door zedenzaak gymleraar

 

Texel – Burgemeester Michiel Uitdehaag van Texel roept de eilandbewoners op de rust te bewaren. Dit doet hij naar aanleiding van de ontuchtzaak met een gymleraar op de Jac P. Thijsseschool.

“Ik begrijp dat deze kwestie emoties oproept, dit gaat niemand in zijn koude kleren zitten”, aldus de burgervader in een verklaring. “In het belang van het onderzoek en de direct betrokken kinderen, ouders en vakleerkracht vraag ik mensen de rust te bewaren.”
De gymleraar is sinds afgelopen donderdag geschorst, nadat ouders bij de schoolleiding hadden gemeld dat hun kind vreemd gedrag vertoonde. Bij de politie is melding gedaan van ‘mogelijk ongewenst gedrag richting kinderen’meldt RTVNH.
Onderzoek
De zedenpolitie doet onderzoek naar de zaak. “Het onderzoek naar de feiten en omstandigheden moet uitwijzen of er sprake is van grensoverschrijdend gedrag”, aldus Uitdehaag. Vanwege de privacy van de betrokken leerlingen en de docent worden er verder geen mededelingen gedaan over de inhoud van deze zaak, luidt de verklaring.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.