Texel in schok door zedenzaak gymleraar

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

 

Texel – Burgemeester Michiel Uitdehaag van Texel roept de eilandbewoners op de rust te bewaren. Dit doet hij naar aanleiding van de ontuchtzaak met een gymleraar op de Jac P. Thijsseschool.

“Ik begrijp dat deze kwestie emoties oproept, dit gaat niemand in zijn koude kleren zitten”, aldus de burgervader in een verklaring. “In het belang van het onderzoek en de direct betrokken kinderen, ouders en vakleerkracht vraag ik mensen de rust te bewaren.”
De gymleraar is sinds afgelopen donderdag geschorst, nadat ouders bij de schoolleiding hadden gemeld dat hun kind vreemd gedrag vertoonde. Bij de politie is melding gedaan van ‘mogelijk ongewenst gedrag richting kinderen’meldt RTVNH.
Onderzoek
De zedenpolitie doet onderzoek naar de zaak. “Het onderzoek naar de feiten en omstandigheden moet uitwijzen of er sprake is van grensoverschrijdend gedrag”, aldus Uitdehaag. Vanwege de privacy van de betrokken leerlingen en de docent worden er verder geen mededelingen gedaan over de inhoud van deze zaak, luidt de verklaring.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category