Texel komt in actie voor Moldavië

Regionieuws – Bergen ondergoed, tassen vol met truien en ook nog eens een hoop speelgoed. Texel zet zich massaal in voor de armoede in Moldavië.

De vrijwilligers van Stichting Hulp Oost-Europa Texel sorteren alle spullen en de vracht gaat begin maart naar Moldavië. De afgelopen drie maanden is er al zo veel ingezameld, dat de dozen tot aan het plafond van de opslag zijn gestapeld. 
Vrijwilligster Ria van der Vis en haar collega’s bezochten een aantal jaar geleden al Roemenië. “Het zijn allemaal spullen die wij over hebben, maar voor hen is dit een feestje”, zegt ze.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs