Thalia Muziektheater komt met ‘Hairspray’

WIERINGERWERF – Na het enorme succes van de vorige musical ‘Ciske de Rat’ en vooral het plezier dat de kinderen hebben beleefd aan het maken van muziek/zang en dans, gaat Thalia Muziektheater zich nu richten op een nieuwe musical. 
Hairspray
Hairspray speelt zich af in de jaren ’60 van de vorige eeuw. De tijd van glitterjurken, hoge kapsels en haarlak (heel veel!). Het verhaal begint op 3 mei 1962. Voor Tracy Turnblad begint die dag zoals alle andere saaie, lange dagen. Na school gaat ze met haar beste vriendin Penny Pingleton kijken naar haar favoriete tv-programma. Een paar van de tieners die in die show dansen, zitten ook bij Tracy op school. De droom van Tracy is om ook mee te mogen doen aan die show, maar er is een klein probleem; ze is niet de magerste. Ook Tracy’s moeder, Edna, is er niet zo op voor dat ze in die show wil dansen. Maar Tracy wil per se auditie doen…………
Thalia Muziektheater hoopt dan ook dat jullie weer allemaal in maart 2017 komen kijken.
 

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs