2°C | Amsterdam

Thalia Muziektheater komt met ‘Hairspray’

WIERINGERWERF – Na het enorme succes van de vorige musical ‘Ciske de Rat’ en vooral het plezier dat de kinderen hebben beleefd aan het maken van muziek/zang en dans, gaat Thalia Muziektheater zich nu richten op een nieuwe musical. 
Hairspray
Hairspray speelt zich af in de jaren ’60 van de vorige eeuw. De tijd van glitterjurken, hoge kapsels en haarlak (heel veel!). Het verhaal begint op 3 mei 1962. Voor Tracy Turnblad begint die dag zoals alle andere saaie, lange dagen. Na school gaat ze met haar beste vriendin Penny Pingleton kijken naar haar favoriete tv-programma. Een paar van de tieners die in die show dansen, zitten ook bij Tracy op school. De droom van Tracy is om ook mee te mogen doen aan die show, maar er is een klein probleem; ze is niet de magerste. Ook Tracy’s moeder, Edna, is er niet zo op voor dat ze in die show wil dansen. Maar Tracy wil per se auditie doen…………
Thalia Muziektheater hoopt dan ook dat jullie weer allemaal in maart 2017 komen kijken.
 

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.