Thalia zoekt mannen voor ‘The Wiz’.


DEN OEVER – Na het overweldigende succes van de musical Hairspray is Thalia Muziektheater Hollands Kroon inmiddels gestart met het repeteren voor hun nieuwe voorstelling ‘The Wiz’.
Wie kent niet het verhaal van Dorothy die na een orkaan in het land van Oz terecht komt en op zoek gaat naar de grote tovenaar van Oz. Op haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker, een blikkenman en een laffe leeuw die allemaal met haar mee gaan om uit te kijken naar de Wiz. Tijdens hun zoektocht over de Yellow Brick Road worden ze behoorlijk op de proef gesteld.
Het verhaal werd in 1978 verfilmd in een Motown productie met in de hoofdrollen Diana Ross en Michael Jackson. Onvergetelijk zijn nummers als “Ease on down the road” en “Brand new day”.  De Nederlandse versie van deze musicalklassieker werd al eens groots opgevoerd in het Beatrix theater in Utrecht en nu brengt Thalia Muziektheater The Wiz naar het Vikingschip te Den Oever.
Voor The Wiz is Thalia nog op zoek naar een aantal mannen met een goede zangstem om het huidige ensemble te versterken. Iedereen van 14 jaar of ouder, die van zingen en acteren houdt en het leuk lijkt om mee te doen in deze Broadway productie, is van harte uitgenodigd om te kijken bij een repetitie. Er wordt op de maandagavonden van 19.45 uur tot 22.15 uur gerepeteerd in het Vikingschip te Den Oever.
Voor meer informatie mail naar info@thalia-hollandskroon.nl, of kijk op de website: www.thalia-hollandskroon.nl

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs