2°C | Amsterdam

The Young Spirit Singers in het Witte Kerkje Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – The Young Spirit Singers uit Dirkshorn treden zondag 2 oktober op tijdens een open deur dienst in het Witte Kerkje van Wieringerwaard. Het koor heeft vooral Engelstalige gospelnummers op het repertoire staan. De dienst wordt geleid door dominee G.J. Mantel uit Huizen en begint om 19.00 uur.
Gospelkoor The Young Spirit Singers telt zo’n 60 leden uit heel Noord-Holland en staat onder leiding van dirigent Chris de Kroon. Het combo van het koor bestaat uit Rene Sytsma op piano, Sebastiaan Peet op drums en Guus Rijnaarts op basgitaar.
 De volgende open deur dienst is op zondag 6 november om 19.00 uur. Dan verzorgt het koor Columba uit Broek op Langedijk een optreden en spreekt Henk van Dam uit Elburg.
 De diensten in het Witte Kerkje worden georganiseerd door de Hervormde Gemeente Wieringerwaard. Iedereen is van harte welkom en na afloop staat de koffie en thee klaar.
(Het Witte Kerkje staat aan de Trambaan in Wieringerwaard.)

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.