Theater Gniffel start met nieuwe theatercurcussen

WIERINGERWERF – Theater Gniffel start ook dit aankomend theaterseizoen met het geven van nieuwe theatercurcussen voor jongeren tussen 10 en 15 jaar en volwassenen. Alles onderleiding van dramadocente Zdenly Anton.
In totaal worden er 10 lessen gegeven die ieder 1.5 uur duren en de theatercurcus wordt afgesloten met een spetterende voorstelling. Heeft u dus zin om ook het toneel te bestormen meldt u zich dan aan via theatergniffel@quicknet.nl of bel met 06-19505135.
De curcussen worden gegeven op de donderdagen en start op 1 september aanstaande. De voorstellingen staan gepland voor 12 november 2016

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs