Tom van de Pol wint Niprowintercompetitie HSV de Snoek Wieringen

Wieringen – In een spannende laatste wedstrijd die in Petten werd gehouden wist lijstaanvoerder Tom van der Pol zijn plaats vast te houden en zodoende de eindoverwinning voor zich op te eisen.
Met 5 man binnen 14 punten na aftrek van de hoogste wedstrijd bleef het tot de laatste vis spannend.  Nummer twee Cees Ottens wist al snel de eerste zeebaarzen te vangen maar Tom van de Pol die iets verderop stond had ook een prima stek uitgezocht en wist Cees prima te volgens kwa vangsten. De eerste twee uren werd er door iedereen wel gevangen maar na de wissel moest er al snel worden ingepakt en verkast worden naar een andere plek omdat de vloed op kwam zetten.
Uiteindelijk werd Tom van de Pol de eindwinnaar en mag hij zich Winterkampioen van de Niprowintercompetitie 2016 noemen met Cees Ottens als de nummer 2 en Andre de Ruiter op plaats nummer 3

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs