Wieringen – In een spannende laatste wedstrijd die in Petten werd gehouden wist lijstaanvoerder Tom van der Pol zijn plaats vast te houden en zodoende de eindoverwinning voor zich op te eisen.
Met 5 man binnen 14 punten na aftrek van de hoogste wedstrijd bleef het tot de laatste vis spannend.  Nummer twee Cees Ottens wist al snel de eerste zeebaarzen te vangen maar Tom van de Pol die iets verderop stond had ook een prima stek uitgezocht en wist Cees prima te volgens kwa vangsten. De eerste twee uren werd er door iedereen wel gevangen maar na de wissel moest er al snel worden ingepakt en verkast worden naar een andere plek omdat de vloed op kwam zetten.
Uiteindelijk werd Tom van de Pol de eindwinnaar en mag hij zich Winterkampioen van de Niprowintercompetitie 2016 noemen met Cees Ottens als de nummer 2 en Andre de Ruiter op plaats nummer 3

3 thoughts on “Tom van de Pol wint Niprowintercompetitie HSV de Snoek Wieringen

  1. See more about 1how to get diamonds on cooking fever

    k23lartds11
    This game is more fun when you have as many gems as you could ever want.If you like phone games like this you ought to check out the site above

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post Zevende G-star biljarttoernooi ’t Zand wederom enorm gezellig
Next post Al 5 doden door onbekend virus Magnushof Schagen

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.