2°C | Amsterdam

Tom van de Pol wint Niprowintercompetitie HSV de Snoek Wieringen

Wieringen – In een spannende laatste wedstrijd die in Petten werd gehouden wist lijstaanvoerder Tom van der Pol zijn plaats vast te houden en zodoende de eindoverwinning voor zich op te eisen.
Met 5 man binnen 14 punten na aftrek van de hoogste wedstrijd bleef het tot de laatste vis spannend.  Nummer twee Cees Ottens wist al snel de eerste zeebaarzen te vangen maar Tom van de Pol die iets verderop stond had ook een prima stek uitgezocht en wist Cees prima te volgens kwa vangsten. De eerste twee uren werd er door iedereen wel gevangen maar na de wissel moest er al snel worden ingepakt en verkast worden naar een andere plek omdat de vloed op kwam zetten.
Uiteindelijk werd Tom van de Pol de eindwinnaar en mag hij zich Winterkampioen van de Niprowintercompetitie 2016 noemen met Cees Ottens als de nummer 2 en Andre de Ruiter op plaats nummer 3

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.