2°C | Amsterdam

Tristan, Nala en Asali gaan verhuizen naar Zuid-Afrika

ANNA PAULOWNA – De drie leeuwen Tristan, Nala en Asali liggen er nu nog relaxed bij maar er staat hun een flinke reis te wachten. Per vliegtuig gaan ze onderweg naar het Emoya Big Cat Sanctuary waar de ze weer echt leeuw kunnen zijn.
“Bij de vorige leeuwen die gingen was het anders. Die hadden meer schade opgelopen in de eerste jaren van hun leven. De leeuwen die nu gaan, zijn geboren in een Serengeti-park in Duitsland en tot hun zevende maand bij hun ouders gebleven. We denken ook echt dat ze straks terug in het wild geplaatst kunnen worden”, vertelt Daphne Pels van Stichting Leeuw in Anna Paulowna aan NH.
De drie leeuwen gaan eerst in het park een tijd acclimatiseren. Ze moeten wennen aan de warmte en het eten. Verder moeten ze nog meer leren hoe een wilde leeuw zich gedraagt. “We hebben ze al een beetje getraind met onze jaagsimulator maar daar leren ze nog veel meer hoe het moet.”
Toch is het weer spannend nu de leeuwen vertrekken. Er staat ze een lange reis te wachten die niet altijd even comfortabel is. Maar dat is een klein offer voor de vrijheid die ze er voor terugkrijgen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.