Tuinronde Wieringen 2016

WIERINGEN – Op zondag 12 juni 2016 organiseert Soroptimistclub Wieringerland de 16e Tuinronde Wieringen. Een bijzonder jaar want op Wieringen opent de 100e deelnemende Wieringer tuin de poort en wordt de grens verlegd naar van Ewijcksluis. De verscheidenheid is opnieuw groot, van een tuin gelegen aan de rand van de Damsterberg met een prachtig uitzicht tot een tuin nog volop in ontwikkeling, aan het van Ewijkspad met een wijds uitzicht over ’t Lage Oude Veer.
In totaal negen tuinen en twee starttuinen, waar een heerlijk kopje koffie of thee met eigen gebakken taart en soep verkrijgbaar is, staan deze dag belangeloos open voor publiek. Een deel van de opbrengst gaat naar het UNICEF NL project ‘Back to school’. Soroptimistclubs in Nederland bouwen, in samenwerking met UNICEF NL een school voor vluchtelingenkinderen uit Syrië die buiten de kampen in Turkije wonen.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs