2°C | Amsterdam

Tuinronde Wieringen 2016

WIERINGEN – Op zondag 12 juni 2016 organiseert Soroptimistclub Wieringerland de 16e Tuinronde Wieringen. Een bijzonder jaar want op Wieringen opent de 100e deelnemende Wieringer tuin de poort en wordt de grens verlegd naar van Ewijcksluis. De verscheidenheid is opnieuw groot, van een tuin gelegen aan de rand van de Damsterberg met een prachtig uitzicht tot een tuin nog volop in ontwikkeling, aan het van Ewijkspad met een wijds uitzicht over ’t Lage Oude Veer.
In totaal negen tuinen en twee starttuinen, waar een heerlijk kopje koffie of thee met eigen gebakken taart en soep verkrijgbaar is, staan deze dag belangeloos open voor publiek. Een deel van de opbrengst gaat naar het UNICEF NL project ‘Back to school’. Soroptimistclubs in Nederland bouwen, in samenwerking met UNICEF NL een school voor vluchtelingenkinderen uit Syrië die buiten de kampen in Turkije wonen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.