Turnsters GV Wieringen graaien in de medaillepot tijdens toestelkampioenschappen turnen

Wieringen – Op Texel werden de toestelkampioenschappen turnen gehouden voor de divisie 4, 5 en 6. De turnsters van GV Wieringen hebben allemaal erg hun best gedaan en er wisten er een heel aantal 1 of meerdere medailles te winnen.
Bij de Instap D3 werd Lisa Klein op Brug 1e en op Vloer 2e.
Bij de Jeugd divisie 6 wist Roos van Hest 2 gouden medailles te winnen voor sprong en balk.
Bij de Jeugd divisie 5 behaalde Tatum Vermaning maar liefst 3 medailles, 2e op sprong, 3e op brug en 3e op balk.
Anna van der Starre deed mee bij de Pupillen 1 D2 en wist een mooie gouden medaille te winnen op het toestel brug. Bij de Junioren divisie 6 behaalde Demi Bleek een mooie 2e prijs op sprong en bij de divisie 5 behaalde Lesley Toren een gouden medaille op het toestel brug.
Op zondag kwamen alle andere turnsters in actie.
Bij de junioren divisie 4 waren de turnsters van GV Wieringen goed op dreef.
Fleur Jonkman behaalde 2x een gouden medaille, voor de toestellen brug en balk.
Manon Cornelissen behaalde de zilveren medaille op de brug en Marije Bakker nam de bronzen medaille mee naar huis voor het toestel brug.
Bij de Senioren divisie 4 behaalde Amy den Das een mooie eerste plaats op het toestel sprong.
Instapper Lara Hoekstra wist 2 medailles te winnen, met de enigste 13 op het toestel balk won zij de gouden medaille en ook op vloer wist zij een medaille te winnen, de zilveren.
Nikee Luik turnt bij de pupillen 2 divisie 4 en wist 3 gouden medailles te winnen, op de toestellen sprong, brug en vloer.
Bij de senioren divisie 5 behaalde Shantie Haak de 3e prijs op het toestel brug en balk.
Elisa Buijse werd bij de jeugd turnsters divisie 4, 2e op het toestel balk.
Tijdens de laatste wedstrijd van het weekend turnde Resa Brandtner en Senna Drent bij de jeugd D1.
Resa Wist 3 medailles te winnen, Zij werd 2e op sprong en 1 op de brug en balk.
Senna ging met het maximale aantal medailles naar huis, zij wist 4 medailles te winnen.
1e op sprong, 2e op brug en 3e op balk en vloer.
Op de foto staand v.l.n.r.: Amy den Das, Elisa Buijse, Shantie Haak, Fleur Jonkman, Marije Bakker en Manon Cornelissen. Zittend Demi Bleek, Roos van Hest, Senna Drent, Nikee Luik en Resa Brandtner. Liggend Lara Hoekstra en Lisa Klein. Ontbrekend op de foto Lesley Toren, Anna van der Starre en Tatum Vermaning.
Via: RTVNoordkop

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs