Twee arrestaties vanwege vechtpartij kermis Schagen

SCHAGEN – De politie in Schagen heeft vrijdagnacht de handen vol gehad aan een groep jongeren die het nodig vond om te gaan vechten op de kermis. Twee jongens zijn opgepakt voor hun betrokkenheid.
Bij het uit elkaar houden van de twee vechtende groepen moest zelfs een wapenstok worden gebruikt. Volgens de politie waren er op de kermis ‘meerdere opstootjes’. Meerdere mensen hebben na de vechtpartijen aangifte gedaan bij de politie. 

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs