Tweede bijeenkomst over herstructurering Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Op 23 mei organiseren we een tweede inwonersbijeenkomst over de herstructurering van Wieringerwerf. Naar aanleiding van de vorige bijeenkomst zijn veel suggesties binnengekomen voor de toekomst van het oude deel van het dorp.
De binnengekomen reacties willen we graag aan u presenteren en de eerste concepten van het vlekkenplan laten zien. Dit doen we op 23 mei in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Als u deze avond bij wilt wonen kunt u zich tot 20 mei aanmelden via projecten@hollandskroon.nl.

Programma

Het verwachte programma van deze avond ziet er als volgt uit:

  • 19.30 – 19.45 opening
  • 19.45 – 20.15 ontvangen suggesties en reacties
  • 20.15 – 20.30 eerste concepten vlekkenplan
  • 20.30 afsluiting
Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs