2°C | Amsterdam

U zeurt, juist wel betere thuiszorg door integrale aanpak wijkteams

HOLLANDS KROON – Drie miljoen euro… dat is het bedrag dat Hollands Kroon onder de streep heeft overgehouden door de extreme bezuinigingen op de thuiszorg in Hollands Kroon.  Geld dat het college dan wel weer reserveren voor oa. de thuiszorg.
Het college prijst vooral de ‘integrale’ aanpak van de wijkteams sinds 2015 die er voor heeft gezorgd dat de zorg met sprongen vooruit is gegaan en gebruik van dure zorg kon worden vermeden en ook in de toekomst kan worden vermeden.
Er zit nog wel een addertje onder het gras, tegen de gemeente Hollands Kroon loopt op dit moment een rechtzaak waarin de gemeente is gedaagd vanwege het afschaffen van de lichte huishoudelijke zorg (H1-12), mocht de uitspraak negatief zijn dan moet Hollands Kroon alsnog de knip trekken.
Maar voor nu is het college tevreden en trots op wat er is bereikt en door die overgehouden drie miljoen te reserveren voor het sociaal domein kunnen miskleunen in de toekomst worden opgevangen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.