Uniek concert bij Nederlands Kremlin met TV-opnames

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

NIEUWE NIEDORP – Op donderdagavond 7 juli, van 20.30 uur tot 21.30 uur, kunt u luisteren naar muziek van Winkel’s Harmonie en het Saxofoonkwartet Klatergoud met als decor de bouwwerken en beelden van Ger en Mientje Leegwater. 
Ger en Mientje zijn benaderd door Discovery met de vraag of zij voor hun nieuwe TV programma “De Barak van Bartel” opnames mogen maken in hun tuin aan de Limmerschouw 51 in Winkel. Vier bekende Belgen presenteren het programma. Tijdens het zomeravondconcert op 7 juli worden de eerste opnames gemaakt voor dit nieuwe programma door het welbekende productiehuis BlazHoffski uit België.
Ger en Mientje houden erg van muziek en Mientje speelt al geruime tijd op slagwerk bij Winkel’s Harmonie. Zo was de link voor dit unieke zomerconcert snel gelegd. Na afloop van het concert is er de mogelijkheid een praatje te maken met Ger en zijn creaties te bekijken. Ger heeft alle bouwwerken zelf gemaakt en kan er zeer levendig over vertellen.
De entree voor dit bijzondere concert bedraagt 3 euro p.p. De opbrengst van entreegelden gaat naar Winkel’s Harmonie en Saxofoonkwartet Klatergoud en zal worden gebruikt voor de aanschaf van nieuw bladmuziek voor de muzikanten.
Kom donderavond allemaal gezellig kijken en luisteren, want dit wilt u niet missen!  Kaartjes kunt u reserveren via de mail [email protected]

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category