2°C | Amsterdam

Vanaf 1 januari mag iedereen in Hollands Kroon huwelijken sluiten

HOLLANDS KROON – Een benoeming tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs) is vanaf 1 januari 2017 mogelijk voor iedereen die hierom vraagt. Dit betekent dat iedereen een huwelijk of partnerschapsregistratie kan sluiten.

Trouwringen

Dat heeft het college besloten. Hieraan zijn kosten verbonden. Naast de nodige administratieve zaken die geregeld moeten worden, moet de persoon in kwestie benoemd worden door het college en beëdigd worden door de rechtbank in Alkmaar.

Kosteloze voltrekkingen op dinsdagen

In Hollands Kroon is veel vraag naar kosteloze huwelijken en partnerschapsregistraties. Deze vinden vanaf 1 januari 2017 plaats op de dinsdagen om 9.00 en 9.15 uur. Op dit moment vindt dit plaats aan de Brinkweg 17 in Wieringerwerf en vanaf maart 2017 in een ruimte in De Ontmoeting in Anna Paulowna.

Raadzaal in maart 2017 weer beschikbaar

Door de verbouwing van De Ontmoeting is het op dit moment niet mogelijk om in de raadszaal voltrekkingen te doen. Als alternatief hiervoor maken we nu gebruik van de Nederlands Hervormde kerk, Molenvaart 23, 1761 AA Anna Paulowna. Vanaf maart 2017 vinden de voltrekkingen weer plaats in de raadszaal, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 17.00 uur.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.