2°C | Amsterdam

Vandalen slopen ramen auto’s

REGIONIEUWS – Vandalen hebben gisteren flink huisgehouden op het parkeerterrein van de TESO-bootdienst in Den Helder. Bij maar liefst 11 auto’s zijn de ruiten aan diggelen geslagen. Dat meldt een politiewoordvoerster aan NH. Omdat er maar één aangifte bij haar bekend is, kan ze niet zeggen of het alleen om vernielingen gaat of ook om diefstal.
Er zijn wel veel meldingen van schade binnengekomen. Maar pas als meerdere mensen aangifte doen, kan de politie de situatie goed in kaart brengen. De politie hoopt dat dat snel gebeurt en dat getuigen zich melden.
Volgens Rieuwert Pol van TESO hebben de vandalen in de nacht van zaterdag op zondag toegeslagen.  Het was gisteren een drukke bedoening bij TESO. Wie het leuk vond, kon kennismaken met de spliksplinternieuwe veerboot Texelstroom, die vanaf juli gaat varen tussen Texel en Den Helder.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.