Vandalen slopen ramen auto’s

REGIONIEUWS – Vandalen hebben gisteren flink huisgehouden op het parkeerterrein van de TESO-bootdienst in Den Helder. Bij maar liefst 11 auto’s zijn de ruiten aan diggelen geslagen. Dat meldt een politiewoordvoerster aan NH. Omdat er maar één aangifte bij haar bekend is, kan ze niet zeggen of het alleen om vernielingen gaat of ook om diefstal.
Er zijn wel veel meldingen van schade binnengekomen. Maar pas als meerdere mensen aangifte doen, kan de politie de situatie goed in kaart brengen. De politie hoopt dat dat snel gebeurt en dat getuigen zich melden.
Volgens Rieuwert Pol van TESO hebben de vandalen in de nacht van zaterdag op zondag toegeslagen.  Het was gisteren een drukke bedoening bij TESO. Wie het leuk vond, kon kennismaken met de spliksplinternieuwe veerboot Texelstroom, die vanaf juli gaat varen tussen Texel en Den Helder.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs