Veel kermisactiviteiten SV Kleine Sluis

ANNA PAULOWNA – SV Kleine Sluis heeft ook dit jaar weer een druk kermisprogramma op de velden van sportvereniging uit Anna Paulowna. Zondag 24 juli zijn er volop activiteiten. Om 11.30 uur trappen de voetballers van Kleine Sluis 3 en Polderboys af. Daarnaast spelen de heren senioren handballers vanaf 12.00 uur onderlinge wedstrijden en de dames senioren van de handbal spelen hun partij vanaf 13.00 uur. 
Op 6 juli jl. streden diverse spelers van beide teams nog gezamenlijk tegen AZ. Bij ZAP staat dit seizoen trainer André Rijnders, praktisch woonachtig op het complex van SV Kleine Sluis, aan het roer. Voor beide ploegen is deze wedstrijd een mooi begin van de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.
Voetbal

  • 11.30 uur: Kleine Sluis 3 – Polderboys
  • 12:45 uur: Kleine Sluis 35+ – ZAP 35+
  • 12:45 uur: Veteranentoernooitje met Kleine Sluis, Oudesluis, JVC en Wieringerwaard
  • 14:00 uur: Kleine Sluis 1 – ZAP 1.

De wedstrijdballen zijn geschonken door: Autoschade B. Pruim B.V., Keurslagerij Niek Kramer en Garage A. Plompen
Handbal

  • 12:00 uur: onderlinge wedstrijden Heren
  • 13:00 uur: onderlinge wedstrijden Dames

DJ Marcel Meijer en feestzanger Tom Haver zorgen voor de muziek. Al met al een prachtig programma met een hoog reünie- gehalte. Wij rekenen weer op veel toeschouwers.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs