Veel vrouwelijk schoon in Schagen

Regionieuws – Op de Markt in Schagen vond vandaag een eeuwenoude traditie plaats: de 118e editie van het Paasvee. Tijdens Paasvee wordt het vleesvee traditioneel gekeurd. Na een periode van vasten wilden Noord-Hollanders graag met Pasen het beste vlees op tafel, dus werd het vee vooraf geïnspecteerd. De dieren werden in 1894 voor het eerst gekeurd.

De dag begon zoals vanouds met een flinke wasbeurt van het vee, want de jury ziet graag schone dieren. Rond 12.00 uur werd de kampioenskeuring gehouden, met als prijs eeuwige roem.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs