2°C | Amsterdam

Veel vrouwelijk schoon in Schagen

Regionieuws – Op de Markt in Schagen vond vandaag een eeuwenoude traditie plaats: de 118e editie van het Paasvee. Tijdens Paasvee wordt het vleesvee traditioneel gekeurd. Na een periode van vasten wilden Noord-Hollanders graag met Pasen het beste vlees op tafel, dus werd het vee vooraf geïnspecteerd. De dieren werden in 1894 voor het eerst gekeurd.

De dag begon zoals vanouds met een flinke wasbeurt van het vee, want de jury ziet graag schone dieren. Rond 12.00 uur werd de kampioenskeuring gehouden, met als prijs eeuwige roem.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.