Verkoop tweedehands spullen in Magnushof Schagen

REGIONIEUWS – Op zaterdag 7 mei is er een markt met tweedehands spullen in Magnushof, Jacob Ruysdaellaan 30 in Schagen. Op deze markt worden diverse tweedehands boeken verkocht, is er een grote collectie tweedehands kleding, worden er mooie schalen en vazen aangeboden en is er een ruim assortiment kerstdecoratie.
De opbrengst van de verkoop wordt besteed aan welzijnsactiviteiten voor de cliënten van Magnushof. De markt is van 10.00 uur tot 15.00 uur geopend.
Teamleider Anneke Molenaar: “De afgelopen periode hebben we een enorm aanbod boeken, kleding en decoratiemateriaal verzameld. Al deze spullen verkopen we voor een klein prijsje. Op deze manier willen we geld verzamelen om onze cliënten af en toe wat extra’s te kunnen bieden.”

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs