Verliefde Chinaganger weer terug naar Nederland

REGIO – Doodongerust zijn Tine en Piet Cirk uit Den Helder. Twee weken lang wachtte hun zoon Sander op een Chinees vliegveld op zijn internet-date. Zij kwam niet opdagen en Sanders gezondheid leed daaronder. Hij moest zelfs opgenomen worden in het ziekenhuis.
Twee weken lang waren Tine en Piet in de veronderstelling dat hun zoon Sander bij de liefde van zijn leven zat in China. Tot ze gisteren hoorden dat hun aanstaande schoondochter niet op was komen dagen. Sander had via de site Asiandate.com afgesproken en dat wisten zijn ouders niet. Zij denken dat de mooie Chinese niet bestaat.
Beroemdheid
Op de Chinese tv is Sander inmiddels een beroemdheid. Zijn ouders zien echter alleen een zoon in problemen. “Z’n gezicht is vertrokken”, vindt zijn moeder. “Kijk die rimpels en hij is vermagerd. Ja, hij moet alleen op noedels leven.”
Het is niet de eerste keer dat Sander voor de gek gehouden wordt door een digitale date. Dat kostte de familie al duizenden euro’s aan telefoon- en internetkosten. Daar vrezen Sanders ouders nu weer voor. Tine vertelt huilend: “We kunnen amper de rekeningen betalen en kunnen er niets bij hebben en dan komt hij weer.
Verzwakt
Tine hoopt vooral dat Sander een reisverzekering afgesloten heeft, want hij moest in China in het ziekenhuis opgenomen worden vanwege zijn diabetes. Hij was erg verzwakt. Gelukkig is er toch ook nog goed nieuws voor Tine en Piet. Maandagochtend belde Sander: hij zou ontslagen zijn uit het ziekenhuis en onderweg zijn naar huis

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs