Verlies JuRo Unirek/VZV tegen Cabooter Group/Handbal Venlo.

’t VELD – JuRo Unirek/VZV heeft geen punten overgehouden aan het treffen tegen de ploeg uit Venlo. De aanmoedigingen van het aantal trouwe VZV supporters was deze wedstrijd niet bijzonder, de meeste wilden bij de veiling voor de tweede Sporthal aanwezig zijn.

Beide ploegen begonnen in een hoog tempo aan de wedstrijd waarin Aniek Janssen de eerste twee treffers voor haar rekening nam. Beide teams waren aan elkaar gewaagd maar na een tijdstraf wist de thuisploeg een kleine voorsprong te nemen 10-7.

Nog voor het rustsignaal kwam het team van trainer/coach Rolf Schulte door treffers van Esma Staal, Jane Kramer en Jet Jimmink op gelijke hoogte. Ook bij rust was de stand nog steeds in evenwicht en was er van enig kracht verschil geen sprake.

Ruststand 14-14.

De tweede helft kwam de ploeg uit Venlo beduidend beter uit de startblokken en zette VZV in die fase op een 19-14 achterstand. VZV gaf zich echter niet gewonnen en probeerde de snel opgelopen achterstand te repareren waardoor de wedstrijd tot het einde bijzonder spannend bleef.

JuRo Unirek/VZV wist die achterstand nog wel wat te verkleinen maar moest de beide punten aan hun tegenstander laten.

Eindstand 33-30.

Doelpunten: Djazzmin Trabelsi 6, Jane Kramer 5, Aniek Janssen 4, Jet Jimmink 4, Maud Kruijer 3, Lisanne Kolken 3, Nada Blokker 2, Esma Staal 1, Florance Kos 1, Krissy Hogervorst 1.