2°C | Amsterdam

‘Verlos de Zee’ krijgt navolging

Hollands Kroon – Politieke partij LADA ondersteunt initiatieven van inwoners in de gemeente Hollands Kroon.  Zo ook het initiatief van Cobi van Dalen die op 6 februari van dit jaar met de actie ‘Verlos de Zee’ 2 vuilcontainers heeft laten plaatsen op de Waddendijk waar wandelaars zwerfvuil dat aanspoelt of door wandelaars worden achtergelaten in kunnen gooien.
Op zaterdag 19 maart gaat LADA gehoor geven aan de oproep om weer vuil te gaan ruimen op de Waddendijk.  Tussen 10.00 en 14.00 wil men van de Quarantaine t/m het schor bij Den Oever gaan opruimen. Laat wel even weten welk deel van de dijk je op wilt gaan ruimen en met hoeveel personen. U wordt daarbij van harte uitgenodigd om mee te komen helpen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.