‘Verlos de Zee’ krijgt navolging

Hollands Kroon – Politieke partij LADA ondersteunt initiatieven van inwoners in de gemeente Hollands Kroon.  Zo ook het initiatief van Cobi van Dalen die op 6 februari van dit jaar met de actie ‘Verlos de Zee’ 2 vuilcontainers heeft laten plaatsen op de Waddendijk waar wandelaars zwerfvuil dat aanspoelt of door wandelaars worden achtergelaten in kunnen gooien.
Op zaterdag 19 maart gaat LADA gehoor geven aan de oproep om weer vuil te gaan ruimen op de Waddendijk.  Tussen 10.00 en 14.00 wil men van de Quarantaine t/m het schor bij Den Oever gaan opruimen. Laat wel even weten welk deel van de dijk je op wilt gaan ruimen en met hoeveel personen. U wordt daarbij van harte uitgenodigd om mee te komen helpen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs