2°C | Amsterdam

VID waarschuwt voor zware ochtendspits door gladheid en sneeuwval


NOORD-HOLLAND – De Verkeersinformatie dienst waarschuwt voor een zware ochtendspits door de sneeuw afgelopen nacht is gevallen en opvriezing van natte weggedeelten. Sommige plekken op de A7 in Noord-Holland kunnen verradelijk glad zijn.
Gaat u richting Gelderland, Brabant of Overijssel hou dan rekening met ernstige overlast door de vele sneeuw die daar is gevallen, op sommige plekken ligt meer dan 10 centimeter sneeuw. In de loopt van de ochtend komt daar de stormachtige wind ook nog bij die gepaard gaat met zware rukwinden met neerslag in de vorm van regen en/of sneeuw waarbij onweer niet is uitgesloten.
In Gelderland is lokaal zoveel sneeuw gevallen dat dit heeft geleid tot geschaarde vrachtwagens op de A15, deze blijft tot in de ochtend gesloten, ook op de A50 staan geschaarde vrachtwagens die tot veel overlast leiden.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.