Vlinderexcursie met natuurvereniging Wierhaven

DEN OEVER – Over ruim een week staat de jaarlijkse Tuinvlinderteling van de Vlinderstichting weer op het programma. Om de kennis alvast weer wat bij te spijkeren organiseert Natuurvereniging Wierhaven in het komende weekend twee vlinderexcursies. 
Op zaterdag 30 juli maken we een wandeling door het nabij het Robbenoordbos gelegen Wierholt. In dit gebied komt een groot scala aan vlinders, maar ook libellen en andere insecten voor. Op zondag 31 juli maken we een wandeling langs het vooroever bij Medemblik. Ook hier komen diverse soorten vlinders voor en zullen we ook stilstaan bij allerlei anders moois wat dit gebied te bieden heeft.
Beide wandelingen duren zo’n 2 uur en starten om 13:30. De kosten bedragen € 2,50 per persoon. Leden van Natuurvereniging Wierhaven en kinderen tot 18 jaar kunnen gratis deelnemen. Aanmelden kan per e-mail bij educatie@wierhaven.nl onder vermelding van naam en telefoonnummer. De verzamellocatie zal in de bevestiging worden opgenomen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs