2°C | Amsterdam

Vlinderexcursie met natuurvereniging Wierhaven

DEN OEVER – Over ruim een week staat de jaarlijkse Tuinvlinderteling van de Vlinderstichting weer op het programma. Om de kennis alvast weer wat bij te spijkeren organiseert Natuurvereniging Wierhaven in het komende weekend twee vlinderexcursies. 
Op zaterdag 30 juli maken we een wandeling door het nabij het Robbenoordbos gelegen Wierholt. In dit gebied komt een groot scala aan vlinders, maar ook libellen en andere insecten voor. Op zondag 31 juli maken we een wandeling langs het vooroever bij Medemblik. Ook hier komen diverse soorten vlinders voor en zullen we ook stilstaan bij allerlei anders moois wat dit gebied te bieden heeft.
Beide wandelingen duren zo’n 2 uur en starten om 13:30. De kosten bedragen € 2,50 per persoon. Leden van Natuurvereniging Wierhaven en kinderen tot 18 jaar kunnen gratis deelnemen. Aanmelden kan per e-mail bij [email protected] onder vermelding van naam en telefoonnummer. De verzamellocatie zal in de bevestiging worden opgenomen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.