2°C | Amsterdam

Vlinderwandeling Robbenoordbos


WIERINGERWERF – Op zondag 23 juli a.s. staat de jaarlijkse Vlinderexcursie in het Robbenoordbos weer op het programma. Deze bij Natuurvereniging Wierhaven jaarlijks terugkerende excursie op het Wierholt is een prachtige gelegenheid dit bij veel mensen nog onbekende stukje natuur te verkennen tijdens een heerlijke wandeling met als thema: Vlinders.
Het gebied kent een enorme aantrekkingskracht op insecten, maar ook vogels en reeën voelen zich er thuis. Bijzondere vlindersoorten als Gehakkelde Aurelia, Bruin Blauwtje, Argusvlinder en Eikenpage worden hier met enige regelmaat gezien. Tijdens een 2 uur durende wandeling zullen we proberen zoveel mogelijk soorten waar te nemen en vertellen we iets over het gebied en voorkomende soorten.
Aanmelden kan per e-mail bij [email protected] onder vermelding van naam en telefoonnummer. We verzamelen om 14:00 uur en zijn rond 16:00 weer terug. Na aanmelding ontvang je de startlocatie. Deelname kost €2,-. Deelname voor leden van Natuurvereniging Wierhaven is gratis.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.