2°C | Amsterdam

Vogelvoederplanken maken met Natuurvereniging Wierhaven

DEN OEVER – Aanstaande zondag 20 november heeft Natuurvereniging Wierhaven weer haar jaarlijks terugkerende middag waarop we samen met de jeugd voederplanken gaan timmeren! Deze voederplanken zijn bedoeld om op te hangen en uiteraard maakt iedereen zijn of haar eigen voederplank die je thuis kunt ophangen. Leuk toch!?
Maar welke vogelsoorten komen er nou allemaal op je voederplank af? Dat vertellen we je tijdens de middag en je krijgt ook een prachtige herkenningskaart mee naar huis welke je in de vensterbank kunt leggen om de vogels nog makkelijker te kunnen herkennen. Voor deze activiteit verzamelen we bij Zorgboerderij Dijkgatshoeve langs de Noorderdijkweg bij Wieringerwerf.
Geïnteresseerd? Meld je dan aan door het sturen van een e-mail naar [email protected] onder vermelding van je naam en telefoonnummer. We starten om 14 uur en zijn rond 16 uur klaar. De kosten bedragen €7,50 per deelnemer, dit is inclusief de voederplank en de herkenningskaart!

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.