Voorlichtingsmiddag over Buurtzorg.

Hollands Kroon – “Buurtzorg” brengt in kleine teams van verpleegkundigen en ziekenverzorgsters medische hulp aan huis, waardoor u langer zelfstandig kunt blijven wonen. U komt alle details van deze zorg te weten tijdens de voorlichtingsmiddag die Wonen Plus Welzijn op dinsdag 23 februari 2016 organiseert in gebouw de Groene Schakel, A. Mauvestraat 161 in Schagen.
Aanvang 14.00 uur. De kosten bedragen slechts € 3,00 per persoon waarvoor u ook een heerlijke kop verse koffie of thee krijgt. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur in het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn in Markt 18, telefoon (0224) 291 042 of per email schagen@wonenpluswelzijn.nl

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs