Voorstel Buurtzorg voor overname TSN maandag naar gemeenten

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – De gesprekken met Buurtzorg lopen nog steeds en zijn constructief. Aankomende maandag zal een definitief aanbod van Buurtzorg aan de gemeenten worden verstuurd. Gemeenten hebben vervolgens twee weken de tijd hierop te reageren. De bewindvoerders ontkennen met klem dat een faillissement binnen ‘enkele dagen’ aan de orde is.
“Maandag zullen de VNG en de gemeenten het plan van Buurtzorg ontvangen, waarin een voorstel wordt gedaan om een groot deel van de activiteiten van TSN Thuiszorg over te nemen. Wij raden alle partijen aan om het plan van Buurtzorg te steunen, omdat dit het beste is voor de medewerkers en cliënten van TSN Thuiszorg”, aldus de bewindvoerders Van der Hel en Daniels.
De bewindvoerders vervolgen: “Als gemeenten zich blijven houden aan de afspraak om facturen tijdig te betalen, kunnen wij ook in februari de salarissen weer betalen. Hiervoor is medewerking van gemeenten cruciaal. De continuïteit van zorg aan de 40.000 cliënten en de werkgelegenheid voor 10.000 medewerkers van TSN Thuiszorg staat voorop, daarvoor blijft de medewerking nodig van alle betrokken partijen.”

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category