2°C | Amsterdam

Voorstel Buurtzorg voor overname TSN maandag naar gemeenten

Hollands Kroon – De gesprekken met Buurtzorg lopen nog steeds en zijn constructief. Aankomende maandag zal een definitief aanbod van Buurtzorg aan de gemeenten worden verstuurd. Gemeenten hebben vervolgens twee weken de tijd hierop te reageren. De bewindvoerders ontkennen met klem dat een faillissement binnen ‘enkele dagen’ aan de orde is.
“Maandag zullen de VNG en de gemeenten het plan van Buurtzorg ontvangen, waarin een voorstel wordt gedaan om een groot deel van de activiteiten van TSN Thuiszorg over te nemen. Wij raden alle partijen aan om het plan van Buurtzorg te steunen, omdat dit het beste is voor de medewerkers en cliënten van TSN Thuiszorg”, aldus de bewindvoerders Van der Hel en Daniels.
De bewindvoerders vervolgen: “Als gemeenten zich blijven houden aan de afspraak om facturen tijdig te betalen, kunnen wij ook in februari de salarissen weer betalen. Hiervoor is medewerking van gemeenten cruciaal. De continuïteit van zorg aan de 40.000 cliënten en de werkgelegenheid voor 10.000 medewerkers van TSN Thuiszorg staat voorop, daarvoor blijft de medewerking nodig van alle betrokken partijen.”

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.