Voorstel Buurtzorg voor overname TSN maandag naar gemeenten

Hollands Kroon – De gesprekken met Buurtzorg lopen nog steeds en zijn constructief. Aankomende maandag zal een definitief aanbod van Buurtzorg aan de gemeenten worden verstuurd. Gemeenten hebben vervolgens twee weken de tijd hierop te reageren. De bewindvoerders ontkennen met klem dat een faillissement binnen ‘enkele dagen’ aan de orde is.
“Maandag zullen de VNG en de gemeenten het plan van Buurtzorg ontvangen, waarin een voorstel wordt gedaan om een groot deel van de activiteiten van TSN Thuiszorg over te nemen. Wij raden alle partijen aan om het plan van Buurtzorg te steunen, omdat dit het beste is voor de medewerkers en cliënten van TSN Thuiszorg”, aldus de bewindvoerders Van der Hel en Daniels.
De bewindvoerders vervolgen: “Als gemeenten zich blijven houden aan de afspraak om facturen tijdig te betalen, kunnen wij ook in februari de salarissen weer betalen. Hiervoor is medewerking van gemeenten cruciaal. De continuïteit van zorg aan de 40.000 cliënten en de werkgelegenheid voor 10.000 medewerkers van TSN Thuiszorg staat voorop, daarvoor blijft de medewerking nodig van alle betrokken partijen.”

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs