2°C | Amsterdam

Vrij veel bewolking en lokaal (mot)regen of een enkele bui

HOLLANDS KROON – is er vrij veel bewolking en komt er lokaal een bui voor. Vooral in de middag breekt de zon soms door. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. De zwakke tot matige wind komt eerst uit zuidwest maar draait in de loop van de middag naar een westelijke richting. In de avond wordt de wind zwak en variabel.

In de nacht naar zaterdag komen er naast wolkenvelden ook opklaringen voor. Het blijft op de meeste plaatsen droog en plaatselijk ontstaat nevel of mist. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 12°C in opklaringen tot 15°C daar waar het bewolkt blijft. Er staat weinig wind.

Zaterdagochtend komt er eerst nog plaatselijk nevel en mist voor. Verder zal er in de loop van de dag geleidelijk wat meer ruimte voor de zon komen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Wadden tot lokaal 26°C in het zuiden van het land. In de avond neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe en later in de avond kan er in het zuidwesten een (onweers)bui voorkomen. De zuidoostelijke wind is zwak. (Bron: KNMI)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.